Fysio Fitness

begeleidsporten2_Fysiotherapiedemeenthof

FysiofitnessWilt u op een ongedwongen maar verantwoorde manier uw conditie en kracht op peil houden? Dan is Fysio Fitness iets voor u! Bij Fysio Fitness werkt u in kleine groepjes in de fitnesszaal van Fysiotherapie De Meenthof aan uw conditie, kracht, en lenigheid. Dit alles onder begeleiding van een bewegingsdeskundige, met gebruik van moderne apparatuur. Een training geschikt voor alle leeftijden!

 

Hoe werkt Fysio Fitness

Om u optimaal te kunnen helpen, krijgt u eerst een uitgebreide intake van de fysiotherapeut. Daarbij worden uw doelen genoteerd en wordt bijvoorbeeld uw kracht, gewicht, bloeddruk en conditie opgemeten. Aan de hand van die informatie krijgt u een persoonlijk fitheidsplan. In dit plan staan uw oefeningen en instructies. Na verloop van tijd wordt uw fitheidsplan bekeken en wanneer nodig bijgesteld.

begeleid bewegen

 

De oefensessies

In een uur tijd ondergaat u een complete training van uw lichaam, met oefeningen die zijn afgestemd op uw behoeftes en doelen.  Daarbij kunt u enerzijds denken aan oefeningen voor uw conditie en hartslag, en anderzijds aan oefeningen voor uw kracht, of uw balans of coördinatie.

 

Kleinschalig en persoonlijk

Fysio Fitness wordt in groepjes van maximaal 8 personen gegeven. Het is onze ervaring dat het oefenen in een kleinschalige en gezellige omgeving het beste werkt. Door het persoonlijke contact blijven mensen met veel plezier komen trainen. Daarnaast is het in een kleinere groep mogelijk voor de fysiotherapeut om u persoonlijke aandacht te geven.

Wilt u graag meedoen of wilt u meer informatie? Neem contact op via onze contactpagina.